tiistai 18. huhtikuuta 2017

Puoliväli saavutettu und alles gut

Toinen viikko töissä sujui jo paljon luontevammin, ja listan laajudesta huolimatta on pystynyt ottamaan vastaan tilauksia jo saksaksi, vaikkakin vanhempien karenthian kansalaisten saksan ääntäminen on paikoitellen erittäin kryptistä tulkittavaa. Työvoimaa on kiireaikaan mukavasti ja jos tilanne meinaa äityä tukalaksi, niin pomieskin on täydessä touhussa jottei asiakkaat joutuisi liikoja odottelemaan. Hieno jalat maassa meininki siis, ja kaikki kunnioittavat toisiaan ja työkavereittensa työpanosta.
Kelitkin on alkanut viilentyä (jopa toivotusti) ja tänään kohdattiin ensimmäistä kertaa yhteyshenkilömme Mr. Prommer, joka oli heti ehdottelemassa viimeisten vapaiden viikonloppujen ajaksi aktiviteettejä mm. neljän vuoren valloitus expeditionia, jota täytyy vakavasti harkita.
Ei kuitenkaan pidä liikoja suunnitella eteenpäin, vaan hoidetaan työt kunnialla ja katotaan mitä fiilikset sanoo lähempänä.
Matkan puolivälissä tunnelmat on edelleen vallan asialliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamat kyydissä on, etupenkin paikasta riitaa..

.. ei sentään. Kyllä näitten kuuden viikon jälkeenki lähdetään ihan sovussa varmoin askelin kotia kohti. Wienissä varsinkin olisi viihtynyt ...